Sport en FitnessSokker

Euro 1996: Die resultate en feite

In 1996 aangebied hy die Europese sokker-kampioenskap. Die venue is Engeland. Euro 1996 onthou word deur baie sokker fans. Die toernooi het nuwe reëls gebring en wys die wêreld debutante groot kompetisies: Kroasië, Tsjeggiese Republiek, Turkye, Bulgarye, Switserland en Rusland. By Euro 1996 die Verenigde Koninkryk vir die laaste keer na hul beste kant te wys, die bereiking van die semi-finaal. Op dieselfde kampioenskap was daar 'n reël van die "Golden Goal" en het die aantal deelnemende lande is 2 keer (tot 16).

kwalifiserende toernooi

Kwalifiserende toernooi nie enige sensasie onthou. Verbaas net Swede, wat die brons medalje van die laaste Europese kampioenskap was, kom nie tot die finale deel. Sy het opgestaan bo Switserland en Turkye.

Deur die uitbreiding van die aantal lande wat in staat is om deel te neem in die toernooi gewees het meer spanne het die geleentheid gehad om die groep te verlaat. By Euro 1996 na die ineenstorting van die USSR en Tsjeggo-Slowakye het na Rusland en die Tsjeggiese Republiek.

groep A

In die groep was Brittanje, Nederland, Skotland en Switserland.

Stoei hier begin met die eerste Euro 1996 wedstryd. In die eerste ronde van Switserland klop Engeland en Holland kon nie klop Skotland. Tweede been verduidelik alles: Volgelinge klop teenstanders met die telling 2: 0.

In die derde ronde van Engeland weerstaan Holland en het vier doele. In 'n parallelle vergadering in Switserland Skotland gewen 1: 0. Holland in hierdie situasie kom nie van die groep, maar Skotland kon nie terughou die aanslag en gemis die bal. In die play offs kom, Engeland en Holland.

groep B

Die groep was Frankryk, Spanje, Roemenië en Bulgarye.

Ten spyte van die ooglopende gunstelinge, ek gewaag het in die laaste minuut van die derde fase. By Euro 1996 sokker in Groep B vir die finale half, Frankryk en Bulgarye was 4 punte in Spanje - 2, net Roemenië gelaat met 0.

In die laaste wedstryd van die eerste Spanje-Roemenië wat nodig is om te wen, dat hulle daarin geslaag om net ses minute voor die einde van die wedstryd. Frankryk is nie 'n maklike taak om te wen oor Bulgarye.

groep C

Die groep sluit in Duitsland, Tsjeggië, Italië en Rusland.

Baie ontleders argumenteer dat die Russiese nasionale span is die sterkste in die hele post-Sowjet-geskiedenis. Ouderdom was die beste spelers, byna almal in die voorste Europese kampioenskappe. Maar die Russiese span het geen geluk by Euro 1996. Die resultate teleurgesteld baie aanhangers, maar dit moet onthou word dat die groep het toekomstige kampioene en silwer medaljewenners. Hy het 'n sterk teenstander van Italië.

Duitsland het die groep sonder om 'n doel te bereik. Die tweede sterkste span het die Tsjeggiese Republiek, wat daarin geslaag het om die Italianers te klop. Rusland klaar die groep stadium in die vierde plek.

groep D

Die groep sluit in Portugal, Kroasië, Denemarke en Turkye.

In hierdie groep, baie was geïnteresseerd in Denemarke. Huidige houer van die toernooi staan sterk samestelling, wat selfs beter as vier jaar gelede was. In die eerste fase was hulle nie in staat is om Portugal te verslaan, het 'n trekking. Kroate verslaan die Dene 3: 0. Die oorwinning teen Turkye het nie toelaat dat hulle die groep verlaat. In die uitspeelwedstryde af Portugal en Kroasië. Die laaste plek in die groep wat deur die Turke.

kwarteindstryd

Kwarteindstryd wedstryde is nie aan die publiek baie doelwitte. Sommige speletjies en het geëindig in 'n goalless trek. Slegs een span het twee doele aangeteken.

'N paar van Engeland en Spanje is die mees interessante. Albei spanne het 'n see van kanse, maar behaal in gereelde tyd misluk. Alles is besluit in die strafdoele, waar die Britte was onfeilbaar. In die nasionale span van Spanje Fernando Hierro 'n fout gemaak, en 'n slag van die gasheer se doelwagter, het daarin geslaag om Parry. Subtotaal: 4: 2 deur kol.

In die kwarteindronde, het Kroasië n formidabele Duitsland het. Kroate begin die wedstryd sterk, maar onklaar in die Duitse sokker speler in sy eie straf gebied, waarna 'n boete korrek geïmplementeer word. 51 minute Kroasië het 'n bal, maar ná 'n paar minute het hy afgestuur Stimac. Duitsland het feitlik onmiddellik voordeel en het die voortou geneem. Die resultaat: 2: 1 ten gunste van die Duitsers.

Die Tsjeggiese Republiek het te make met 'n gedugte aanval Portugal. Tsjeggiese verdediging Honneurs gaan met die aanvalle van Luis Figo en Rui Costa. 53 minute middelveldspeler Karel Poborsky het die Tsjeggiese Republiek vorentoe. Portugal was nie in staat om die telling gelyk, ten spyte van die verwydering van Lathan 83 minute.

Die wedstryd France-Nederland gelok besondere aandag. In hierdie paar ontmoet 'n groot span in staat om te skyn. Maar die wedstryd was vervelig. In die meeste van die tyd het die gehoor nie doele sien. In die strafdoele was telling nie Klarensa Zeedorfa. Die resultaat: 5: 4 op boetes in die semi-finaal in Frankryk.

halfeindstryd

Egpaar Duitsland, Engeland kon nie besluit wie sal voortgaan om die belangrikste tyd. In die eerste helfte het die span het een bal. In die strafdoele Duitse doelwagter weerspieël Andreas Köpke skok en daartoe gelei dat die span na die finaal. Die resultaat: 6: 5 op boetes.

Die wedstryd Tsjeggiese Republiek-Frankryk ontvang die mees vervelige in die kampioenskap. Gereelde tyd doelwitte tevergeefs. Alles is besluit op 'n strafdoele, waar weer die eerste tien houe was onfeilbare, en dan die Tsjeggiese Republiek doelwagter gered 'n strafskop. Die resultaat: 6: 5 op boetes.

Euro 1996 Finals

Europese kampioenskap finale belowe opwindend te wees. Wie het die Euro 1996? Hierdie vraag kan gehoor het van die jong ondersteuners. Teen die einde van die toernooi, Duitsland het met ernstige verliese. Baie van die sleutelspelers beseer. Die versoek vir die spel ingesluit net 16 spelers, met vyf vervanging was twee doelwagters.

Tsjegge gevaar ook beter. Hy het nie skorsings en beserings van spelers. Ten spyte van die ongelukkige situasie, Duitsland was in staat om uit te gaan en te wen. In die tweede helfte het die Tsjegge die voortou. Met 69 minute op die veld was daar 'n vrye Duitsland doelskieter Oliver Bierhoff. Binne ses minute gelyk hy, en in ekstra tyd aangeteken die "Golden Ball".

Euro 1996 Sokker Duitsland gebring net trofee vir baie jare. Land verstaan die sistemiese krisis, en die ondersteuners moes 'n lang tyd vir 'n nuwe oorwinnings wag.