VormingTale

Aktiewe stem in Engels: undefined, lang, perfekte en baie-lang tyd

Aktiewe stem in die Engelse taal (in Russies - 'n ware) - is een van twee grammatikale kategorieë wat gebruik word wanneer die onderwerp is die eksekuteur van die aksie oor die gesegde. Hierdie konsep is direk verwant met die vorming van die tyd met die hulp van spesiale vorme van die werkwoorde. Soos vir die lydende vorm, in hierdie geval, die aksie vind plaas op die onderwerp om die gesegde.

onbepaald

Die Simple Tye sluit in:

• Huidige Simple (verteenwoordig 'n proses wat plaasvind op die oomblik en is nie gekoppel aan die tyd van spraak). Gemaak deur 'n regstellende stelling moet die struktuur gebruik: 'n selfstandige naamwoord of voornaamwoord + werkwoord (want hy, sy, dit bygevoeg s | -en) + ander woorde.

Ek weet jy verkies om niks te doen nie. - Ek weet dat jy verkies om niks te doen nie.
Dit ruik soos pizza. - Dit ruik soos pizza.
Hulle moet ons help! - Hulle moet ons help!

• Gebruik die Past Simple, spreek ons optrede wat plaasgevind het op 'n stadium in die verlede, en hierdie tydperk is verby. Die ontwerp bied dieselfde as op die oomblik, net om werkwoord te voeg eindig ed of verkeerde gebruik dit (tweede) vorm.

Ek hou van die idee. - ek hou van die idee.
Die verslag was die ergste. - Die verslag was die ergste.
Sy het probeer om Engels te leer. - Sy het probeer om Engels te leer.

• Aktiewe borgtog Future Eenvoudige tyd gebruik om die waarheid te sê, bedoelings of besluite met betrekking tot die toekoms uit te druk. Voorstelle is bereid om met behulp van die volgende struktuur: 'n selfstandige naamwoord of voornaamwoord + werkwoord + + wil van die res van die woord.

Sy sal saam met ons later. - Sy sou later by ons aansluit.
Jy sal my sien daar. - Jy sal my sien daar.
Jou broer en sy vrou sal hierdie pragtige en gemaklike plat verkoop. - Jou broer en sy vrou verkoop hierdie pragtige en knus woonstel.

Vir 'n lang tyd

Deurlopende Gespanne gebruik in hierdie te sê het oor die optrede by die tyd van die oproep. Verby 'n lang tyd gebruik in die geval dat dit nodig is om te wys op die prosesse wat in 'n sekere tydperk in die verlede plaasgevind het, is. Gebruik die toekoms Deurlopende kan ons sê oor die gebeurtenis wat sal duur vir 'n sekere datum in die toekoms.

Sy mede wag vir my nou. - Sy vriend is nou wag vir my.
Ek het 'n vergadering. - Ek het 'n vergadering.
Ons is 'n verblyf in die hotel. - Ons is in die hotel.
Haar kinders was in gesprek oor die nuwe speelgoed. - Haar kinders het gepraat oor die nuwe speelgoed.
Ek eet die laaste stukkie van die koek. - ek het geëet die laaste stukkie van die pastei.
Hul kleinkinders speel in die agterplaas. - Hul kleinkinders speel in die agterplaas.
Jy sal eet op die terras. - Jy sal eet op die terras.
Hy sal altyd my verwag. - Hy sal altyd wag vir my.

Aktiewe stem in Engels keer Deurlopende groep is gevorm deur die skema: 'n selfstandige naamwoord of voornaamwoord + te wees in die regte vorm (vir 'n toekomstige tyd - sal wees) + werkwoord + -ing die ander woorde.

ideale tyd

Teenwoordig Perfect gebruik om te praat oor die aksie wat reeds voltooi is, maar die resultaat is belangrik in die hede. Verlede Perfect dui voltooi verlede tyd daad deur iemand daartoe verbind om 'n spesifieke oomblik in die verlede.

aktiewe stem keer Perfect groep is gevorm deur die struktuur: vak (sal - vir die toekoms) + het / het (vir verloop - het) + werkwoord in die derde vorm, of met die einde van die ander woorde ed +.

Ons het dié probleme opgelos. - Ons het besluit dat die kwessie.
Sy het my teruggestuur die handsak. - Sy keer terug my beursie.
Ek het hulle opgelet! - Ek het gesien hoe hulle!
Dit het haar bekommerd. - Dit pla haar.
A koerier het die belangrike pakkie afgelewer. - koerier sal 'n belangrike pakket te lewer.
Ek het vir haar 'n brief wat ek geskryf het. - Ek het vir haar 'n brief, wat geskryf is.

Nogal 'n lang tyd,

Die perfekte geskenk die Deurlopende word gebruik wanneer die proses begin in die verlede en is nog aan die gang. Aktiewe stem in die Engelse verlede volmaakte lange punte na die gebeurtenis, wat begin en voortgesit oor 'n sekere tyd in die verlede.

Met die oog op die regstellende oefening met Present Perfect Deurlopende vorm, gebruik ons die volgende skema: naamwoord of voornaamwoord + het / het + is + werkwoord eindig -ing + oorblywende woorde.

Ek het weggekruip. - Ek verberg.
Hulle het al laggende. - Hulle lag.
Sy is lees. - Sy lees.
My klasmaats wag vir ons onderwyser. - My klasmaats wag vir ons onderwyser.
Die man is skree op iemand. - Man skree op iemand.
Hulle wag nou al vir 'n rukkie. - Hulle wag vir 'n geruime tyd.

Aktiewe stem in die Engelse Past Perfect, is 'n lang tyd het volgens die volgende struktuur: onderworpe + het + is + werkwoord + -ing eindig met die ander woorde.

Hy was 'n storie vertel. - Hy vertel die storie.
Ons het reeds die voorbereiding van hierdie toespraak hele dag. - Ons het hierdie toespraak hele dag voorberei.
My kat is loop 'n geruime tyd. - My kat het vir 'n geruime tyd.
Jou bure het sitplek op die bank hele oggend. - Jou bure hele oggend sit op die bank.
My man het probeer om my te beskerm. - My man het probeer om my te beskerm.
Ons was op reis in Europa vir twee vorige maande. - Ons reis na Europa die afgelope twee maande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 af.unansea.com. Theme powered by WordPress.