HuislikheidHerstelwerk

Dekoratiewe gips mure met sy eie hande neem, opknap

Vir die meeste tuis herstelwerk - 'n moeilike toets. Ek het aangevoer in 'n soortgelyke manier totdat hy gevind dat 'n geheime vermoë. Dat talent, natuurlik, dit is moeilik om te noem, want iemand herstelwerk woonstelle kan maak met hul eie hande. Alles het met die begeerte om 'n huis installasie van laminaat hul eie hande te maak, sonder enige hulp. 'N Man wat nooit so 'n werk gedoen het sou baie maklik wees, het ek gedink, maar gou sien dat iets geleer kan word, as ons verstaan hoe om die inligting wat jy opknapping nodig het.

Aangemoedig deur die sukses, het ek besluit om ook uit te voer ander werk self. Hier moet ek sê dat ons eers die moet bepaal volgorde van herstel van 'n woonstel, as jy gaan die meer een oppervlak te verander. Nou was die installering van die gips op die muur. Om mee te begin die kies van die toepaslike tipe gips. Ek was nie van plan om te bespaar op materiaal, so gekoop water-bestande gips. Jy is nuuskierig waarom ek gekies gips, want daar is 'n dekoratiewe gips? Ek stem saam, ook, die toepassing van dekoratiewe gips met jou hande - dit is net genoeg. Die antwoord is voor die hand liggend. Ek wou die oppervlak van die mure te verf, maar vir my gips pas perfek. En geskors pleisterbord plafon is gestig by die huis.

Gips vir mure gelê vir die eerste kamer, en ander kamers wou agtergrond te gebruik. Die tegnologie van gom vinyl plakpapier op die webwerf is so deeglik verduidelik en dit is interessant dat kort nadat ek begin lees. Al is dit stadig, volgens kenners, maar ek het daarin geslaag nog tuis herstelwerk te doen. Dit is maklik om te dink hoeveel geld het om te spaar. Maar dit is nie eens in die media, maar die waardevolle ondervinding wat ek in staat was om te koop, maak die herstel werk jouself.

Dan gehelp ek aanlyn hulpbron wat spesialiseer in vykladyvanii herstel inligting. Die tekste opgestel in so 'n manier dat onvoorbereid nuweling onmiddellik verstaan, sodat ek net delf in die opknapping. Na bestudering van 'n paar van materiaal, sowel as op soek na die video, ek verstaan dat ek kan bestuur op hul eie met die installasie van die laminaat dieselfde sement basis was oorspronklik plat, kon net begin die installering van die stroke.

Bemoedig deur die resultate, ek uiteengesit om ander werk te persoonlik doen. Hier moet ons sê dat ons eers die volgorde van die herstel van 'n woonstel moet leer, wanneer jy wil meer as een oppervlak te werk. Dan werk die ligte met gips plaat. Eerste kies 'n sekere tipe van gips. Ek was nie van plan om te spaar in hierdie saak en het gips pleisterbord verkry. Jy mag vra waarom ek die gips, waar daar 'n tekstuur gips het? Dit is omdat, benewens, die toepassing van dekoratiewe gips met jou hande - nie so te moeilik. Die antwoord is voor die hand liggend. Ek is van plan om die oppervlak van die mure te verf, so vir my GCR het op daardie tydstip. Ja, en die kamer het 'n plafon van gips plaat.

GCR muur is gemaak net vir die eerste kamer, op daardie oomblik vir die res kamers wou agtergrond te gebruik. Die tegnologie van gom vinyl plakpapier Online teken dit so deeglik en beskikbaar in die nabye toekoms sal ek begin hierdie besigheid. Laat so vinnig as professionele mense, maar ek was in staat om dit self te herstel. Dit is maklik om te skat hoeveel geld kan bespaar. Maar dit is glad nie in die media en in persoonlike vaardighede, wat ek daarin geslaag om te versamel, uitvoerende herstelwerk op hul eie. As jy moet opgeskort plafonne installeer, voel vry om te leer om persoonlik te herstel. En hoef dus nie om niks te doen. En priberezhete middel, en kry 'n bietjie vaardigheid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 af.unansea.com. Theme powered by WordPress.