Sport en FitnessTennis

Gael Monfils: A Biography en tennisloopbaan

Gael Monfils Sebastien gebore op 1 September 1986 France. Hy het grootgeword in 'n sport familie, uit die vroeë kinderjare was lief vir basketbal. Dit is 'n stokperdjie hy was baie behulpsaam in tennis loopbaan: meesterlike sportman met 'n tennisraket.

Sy pa, Rufin was eens na Frankryk met oorsese departement Oos Caribbean Guadeloupe. In die verlede, was hy 'n professionele sokkerspeler en altyd kweek 'n liefde vir sport aan sy seun. Voor die seuntjie moes kies tussen sokker en tennis loopbaan. Monfis Gael gekies tennis. Sylveth ma - 'n boorling van Martinique. Die gesin het twee kinders, die jonger broer van Gael het Derip.

Gunsteling stokperdjie is tennisspeler loop in tussen wedstryde en opleiding. Hy verkies om te loop, luister na musiek, sy gunsteling styl van R & B. Lief vir basketbal het nie vervaag met die ouderdom en speel met plesier in jou vrye tyd Gael Monfils. Persoonlike lewe bly dit gewoonlik agter die skerms.

interessante feite

Tennis n klein rol in die film Martin S. Gael gespeel, natuurlik, speel die rol van 'n wonderlike tennisspeler, dit is, homself. Op die rol van 'n atleet coped ek baie goed, omdat dit nodig was om niks uitvind. Gael Monfils het wat kon beste - tennis speel.

begin van die pad

Franse atleet begin kom sy loopbaan in 2002, en twee jaar later het hy 'n leier onder die juniors, wen drie van die vier toernooie. Volgende Gael het die ITF Futures gewen. Toe sy optog is besig om momentum, en dit begin op die ATP-Toer gebeure. Te danke aan die oorwinning, Gael Monfils in die kwarteindronde, daar is ongelukkig plek maak vir 'n ander Franse professionele tennisspeler Richard Gasquet. Ook in 2004, het die organiseerders van die toernooi Masters Gael genooi om deel te neem in die toernooi, daar is reeds 'n atleet is verslaan in die 2de ronde van die Australiese professionele tennisspeler Lleyton Hewitt.

Oorwinning en nederlaag

Die werklike volle seisoen Monfils gespeel in 2005 in die Asië-Stille Oseaan toer. Die Oostenrykse kampioenskap, sal hy begin in die Grand Slam-toernooie. Dit is maklik om te bereik slegs tot die 2de ronde. In die winter van daardie jaar, die atleet wen in ATP Calenger. Later wen Gael in die toernooi in Tunisië. Hierdie prestasie verhoog aansienlik sy plek in die posisie. Nou gaan hy die eerste honderd mense!

By die Franse Ope tennis speler daarin slaag om die titel te wen. Hierdie oorwinning bring die speler se telling is reeds by sy 46 plek. Later in die herfs Gael daarin slaag om die eindronde, waar, ongelukkig, gee hy pad na waardigheid bereik is 'n Amerikaanse professionele tennisspeler Endi Roddiku, wat is die derde speler in die wêreld.

Vir die hele seisoen Gael Monfils bereik ongelooflike resultate, en styg in die posisie van meer as tweehonderd treë, ingedeel dertigste plek in die Top 50. Dit verdien byna 'n halfmiljoen dollar.

'n reeks van teëspoed

Volgende jaar vir tennis begin met die verlies van die eerste wêreld lawaai, 'n Switserse professionele tennisspeler Roger Federer. Volgende, die atleet beweeg in dieselfde trant. Monfils kon nie verder gaan as die eerste ronde van die Franse Ope net hy dit regkry om die vierde ronde bereik. Dan in die Londense kompetisie Gael kom by die kwarteindronde, maar hy het om te onttrek van die toernooi weens gesondheidsprobleme. Die hele seisoen tennis word 'n mislukking, was hy in staat was om net 'n paar toernooie te speel. Die resultaat van die jaar was 'n verlies van vyftien plekke in die posisie. Teen die einde van 2006 het die atleet neem 46 plek.

Nie so erg

In 2007, Gael Monfils om die derde ronde teen die Oostenrykse kampioenskap bereik. In die laaste maand van die lente gaan hy na die eindstryd van 'n toernooi. Op die pad na die finaal tennisspeler het daarin geslaag om 'n paar sterk aanspraakmakers klop. In die beslissende wedstryd verloor Gael. By die Franse Ope in die derde ronde. In die volgende maande van die jaar gaan voort om Monfils speel by Wimbledon en bereik die derde ronde. Ongelukkig moes hy die kampioenskap van Amerika mis, ook vir redes van gesondheid, het hy nie deel te neem in die toernooi tot aan die einde van die jaar.

In die begin van 2008, Gael mis Australiese Ope kampioenskap, as onlangse beserings nog nie toelaat dat die atleet om te speel. Sy herstel is baie vertraag, maar in die middel van die lente Monfils sal vir die eerste keer van die seisoen tot twee wedstryde te wen en bereik die derde ronde. In Mei, wen Challenger-toernooi. In 2008, Gael Monfils bereik die hoogste resultate in die Grand Slam-toernooie. Na 'n reeks van toernooi tennisspeler seerkry skouer, as gevolg van wat hy te Uimbildon mis. Dit is goed rehabiliteer sy plek in die ranglys en het veertiende plek teen die einde van die jaar.

2009 tennis begin met die gang af na die halfeindronde van die toernooi Doha. In die kampioenskap in Australië Gael gaan in die vierde ronde en op hierdie deel in die kampioenskap eindig vir hom. In die middel van die winter gaan Monfils om die halfeindronde in Rotterdam en die eindstryd van die toernooi in Acapulco. Weereens, ek was beseer, is hy gedwing om te mis Wimbledon. In die herfs die eerste keer in vier jaar, het die titel op die ATP-Toer. As gevolg hiervan, tennisspeler opgaan een kerf in die posisie, en geledere 13de. In 'n onderhoud in 2009, dikwels wou sy plek in die posisie van Gael Monfils noem. Biografie van atleet sluit baie interessante inligting oor die toernooi in die algemeen en sport in die besonder.

weer Wimbledon

Volgende jaar begin vir die tennisspeler met Brisbane. Ten slotte, vir die meer tyd hy dit regkry om deel te neem aan Wimbledon, daar kom by die derde ronde Gael. Om in 'n goeie toestand, Monfils het 'n slim spel in Parys, vanjaar het dit geblyk om die eindstryd te haal. In 2010 die bestuur van die atleet om 'n stap in die ranglys klim, en nou is dit beslaan die 12de plek reeds.

In die eerste helfte van 2011, tennisspeler gaan in die eindstryd in Melbourne en verloor. In die somer wat deelneem aan die semi-finaal teen verskeie toernooie in Halle, Hamburg, dan in die eindstryd in Washington. Na afloop van die toernooi in Nice, waar Gael Monfils verloor, nie meer speel 'n belangrike mededinger van die speletjies as gevolg van knie probleme. In die eerste helfte van 2016, om presies te wees, 27 Januarie, in die kwarteindronde van die Australiese Ope met 'n sterk aanspraakmaker vergader Monfis Gael. Raonich Milosh, die Kanadese tennisspeler, die voormalige vierde lawaai van die wêreld, en speel Fransman gaan aan.