InternetSearch engine optimization

Webwerf Bevordering artikels, artikels Voortgesette

Soos ek belowe, voortgaan ek, ek deel sy bevindinge en waarnemings.

Laat ek jou herinner, Ek het die bevordering artikels. Dag en nag, na - span vasgenael inhoud. Ek het 'n groot en goed, in my mening, die kwaliteit.


Navstavlyal skakels. Gepubliseer is. Die vraag is waar? Natuurlik die dopgehou met 'n groot, TCI en PR, en so aan my site links geweeg meer. want die gewig van die skakels is van kardinale belang om in die bevordering artikels site. Dit is waar die probleem is opgespoor.

Swaar en gesaghebbende dopgehou soos die DMOZ (TCI 40000) Yandex (CY 50000), hoef nie eens die item "voeg artikel" in die menu. Dit is duidelik dat, dat razmeschatsya daar moet baie gevorderde kopieskrywer wees.


Maar in 'n minder gesogte, maar ook gevind beduidende publikasies struikelblokke. Die katalogusse met CY 500, betaal plasing, 'n voorbeeld van "seozavr". Swerf ek langwol soekers op soek na die beste webwerwe. Ek het 'n paar met TCI 250-300. Daar het artikels vir moderering. Maar 'n paar poudalyat my verwysings, sommige net het die artikel en al die stilte nie links waar dit besigtig kan word stuur. Soos ek dit verstaan - gesteel. Waarskynlik vir die daaropvolgende herskryf.

Pokapatsya meer - gevind uiteindelik 'n gids met TIC 1300! Geslaag dit op URL-analise, het TCI werklik 1300. En oh vreugde bewys! Uiteindelik! Neem, vra net om geregistreer te word. Ek geregistreerde en gepos word 'n paar artikels. Matigheid geslaag hulle verbasend vinnig. En na 'n rukkie, was daar verwysings na hul webwerf in my analise. My vreugde geweet geen perke nie. Maar my TCI het nie verander nie. Wel, ek dink hoe gouer. Yandex esch1 nie my site te kruip. Wag. En dan iets spodviglo my weer kyk na hierdie site. Bestel analise. Wanneer kom die uitslag, ek byna verlam ná die skok. 1300 was 'n totaal van 30 te wees! En naby die verwysing was nie presies die adres van en die adres van sy spieël. Hoe wil jy dit verstaan? En ek verstaan hoe bedrog. Wanvoorstelling, deur misleiding of bedrog.

Alhoewel ek 'n beginner is en het geen ondervinding, weet ek nie dink hy is skuldig. Nog glo ek dat ek mislei. Hoe is dit moontlik? Na alles tout hierdie hulpbronne, hierdie pragtige ouens. Die promosie-artikels, wat, warm, omgee lig, die begeerte om die beginner help, sal sy ervaring te deel. Hulle skryf ook oor eerlikheid. Die feit dat die Internet nie aangewend word om die verwysing te verwyder en verkoop dit sake baie goed gedoen moet word.
Ek gevolgtrekking gekom dat kopiereg gewaardeer op die netwerk, net om hom so veel ophef verkeerd.
Toe ek probeer om te publiseer, nie my artikel aanvaar op 'n ander bron, was ek daarvan beskuldig dat plagiaat. Hier is dit hoe dit nie aanvaar is nie.
Daarom, ek herhaal, nie plaas svezhenapisannyh artikels. Week dit nedelyu- twee op jou webwerf. Wanneer Yandex wil indeks hulle. Jou outeurskap is duidelik.

Sommige dopgehou, skryf in reaksie op die poging om iets wat jy nie die reg om te publiseer, maar nie skryf 10 artikels oor orde het te publiseer. Blatante bedrog is nie hier nie, maar is duidelik sigbaar begeerte om voordeel te trek ten koste van die beginner.
so ek raai; nie op die koper beloftes, sjarmante goed wishers. A trekking inligting uit die forums. Daar as iemand wil, in reaksie op jou vraag, stuur jou in die regte rigting vir hom is daar altyd 'n eerlike blogger wat dit ag 'n eer om die bouncer ontluisteren!
Op hierdie Ek het alles. Ek hoop my gedagtes hardop, iemand sal help.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 af.unansea.com. Theme powered by WordPress.