Sport en FitnessSokker

EURO 2008: resultate

EURO 2008 - die dertiende Europese kampioenskap, wat in Oostenryk en Switserland. Was die tweede toernooi gehou in twee lande. Ek plaas vanaf 07-29 Junie 2008. Die toernooi is bygewoon deur 16 spanne. Spanne van die gasheer toegelaat word om direk deel te neem. Die oorblywende 14 spanne gekwalifiseer en is in groepe verdeel.

Vir die reg om gasheer Euro 2008 en geveg die Russiese Federasie, maar vinnig onttrek sy kandidatuur, soos toegepas vir die 2018 Wêreldbeker-sokkertoernooi.

Veranderinge in die reëls

Europese kampioenskap 2008 onthou die verandering in die reëls. "Gold" en "silwer" doelwitte is gekanselleer, wat bedryf word in die vorige toernooi. Op die kwalifiserende toernooi is nie verantwoordelik gehou play-offs.

Rusland in die kwalifiserende wedstryde

In die kwalifiserende het wedstryde geen sensasie. Alle deelnemers is verdeel in sewe groepe, waaruit uitgetrek het, in die eindstryd van die twee spanne.

Deur kwalifiserende wedstryde Russiese span vorendag gekom met 'n nuwe afrigter. Hulle het die Nederlander Guus Hiddink. Hy vervang Semin, wat versuim het om die span na die Wêreldbeker-sokkertoernooi 2006 lei.

Die groep het na Rusland Kroasië, Engeland, Israel, Macedonië, Estland en Andorra. Die eerste drie spanne was die vernaamste teenstanders in die stryd om toegang tot die UEFA Euro 2008. Tafel was interessant wedstryde en aanblaas nie toegee die finale stadium. Engeland het die kwalifiserende ronde misluk. Eers kon ek nie klop Macedonië (0: 0), en dan heeltemal verlore Kroasië (0: 2). Russiese span wat 'n plus. Sy het baie beter, vasgebind met Israel en Kroasië. Aanwysers kweek hoop in die harte van ondersteuners.

(: 0 2) het slae gekry volgende op Hiddink se span het manier Estland en Macedonië, wat met dieselfde telling gestyg. Hy het haar en die span van Andorra nie ophou nie. Tweede been wedstryde geëindig het ten gunste van Rusland.

Veral intense gevegte was teen die Britte. Die eerste tuiswedstryd uitvinders van sokker gewen met 'n verpletterende telling van 3: 0. Engeland was op die tweede lyn, voor Rusland oor vyf punte. Die terugkeer wedstryd is gehou by die "Luzhniki". Die wedstryd genoem die "Game van die Jaar." Die Britse het die rekening, maar was nie in staat om vas te hou op dit. Eerste bekroon met 'n strafskop Pavlyuchenko, en dan het hy het sy span wat voorlê.

Om uitgang van die groep Russe moes Israel en Andorra klop. Dit is hier waar die spelers en het senuweeagtig fans. Israel het nie in staat was om die oorwinning te neem, verloor 1 was: 2. Nou Engeland was genoeg om te bind met Kroasië en gaan na UEFA EURO 2008 met 'n tweede plek as 'n gelyke aantal punte met ons span sy die voordeel gehad op ander aanwysers.

Maar, Kroasië, wat reeds buite eerste plek, het besluit om sy pad voldoende voltooi op die stampvol "Wembley". Deur die 14de minuut van die wedstryd Kroaten was 2: 0. Deur die tweede helfte, die gashere het daarin geslaag om twee balle speel, maar dadelik gemis. Rusland in 'n parallelle wedstryd te klop Andorra met 'n minimum M-telling en na EURO 2008. Ons kan sê dat Kroasië n pas vir die toernooi geword het.

EURO 2008 sokker

In bykomend tot Oostenryk, Switserland en Rusland het na die toernooi, Pole, Portugal, Italië, Frankryk, Griekeland, Turkye, Tsjeggiese Republiek, Duitsland, Spanje, Swede, Roemenië en Nederland.

groep A

Staat: Portugal, Turkye, Tsjeggiese Republiek en Switserland.

Die nasionale span van die Tsjeggiese Republiek, wat ontleders beskou as die gunsteling in die groep by UEFA EURO 2008 sokker, het misluk in twee wedstryde gewen en net die derde plek. Die beste van alles is gemaak deur Turkye en Portugal, het ses punte.

groep B

Staat Kroasië, Duitsland, Oostenryk en Pole.

Hier skyn Kroate. Maklik hulle daarin geslaag om die telling nege punte en gaan na die uitspeelwedstryde van die eerste plek. Die tweede lyn het na Duitsland, wat nie maklik haar opgehou. Oostenryk geveg tot op die laaste minuut, maar om te kry rondom meer professionele teenstander kon nie.

groep C

Status: Nederland, Italië, Roemenië en Frankryk.

Die ergste van alles in die "groep van die dood" was die Franse. Ons het begin met 'n onsekere trekking in die wedstryd teen Roemenië, en dan heeltemal verlore in twee rondtes. Nederland was die sterkste van almal en maklik uit die groep. Tweede plek het aan Italië.

groep D

Staat: Spanje, Rusland, Swede en Griekeland.

EURO 2008 Rusland begin met 'n massiewe nederlaag teen Spanje. Op vier doelwitte van die Spanjaarde antwoord net een Pavlyuchenko in die einde spel. Huidige kampioene van Europa (Griekeland) het plek gemaak vir Rusland met 'n minimum M-telling. EURO 2008 Rusland voortgegaan oorwinning oor Swede (2: 0). Onderskei blink omdat Pavlyuchenko en Arshavin. Hierdie resultaat is reeds 'n prestasie. Voor dit, in die nuwe geskiedenis van Rusland is nog nie getref in die play offs die Europese kampioenskappe. Die Spanjaarde en die Russe het hul verowering van die UEFA EURO 2008. Wedstryde wat ons span het in dié toernooi, het klassieke.

04/01 eindstryde

In die eerste kwarteindstryd wedstryd geconvergeerde Duitsland en Portugal. Die spel gee 'n baie warm. Deur die 25ste minuut danksy doele deur Klose en Shvayshtaygera Duitsers was reeds in die rekening. Na 40 minute, Portugal behaal die eerste doel, maar die Doge vyand wat hulle kan nie. In die tweede helfte, Ballack maak die telling 3: 1, maar op die ou end die Portugese scoring 'n troosdoel.

Kroasië is in 'n stryd met Turkye gunsteling. Span het daarin geslaag om te slaag sonder verlies groep en was gelukkig om die Turke te kry. Maar die belangrikste tyd van die wedstryd onbeslis geëindig (1: 1), en in Turkye plaasgevind het in die semi-finale straf.

04/01 Rusland het in 'n paar van die Nederlande - die span wat al die teenstanders in die groep verslaan. Kanse na vore seëvierende teen so 'n gedugte span was nul. Maar die "oranje" het onbevredigende sokker, waarvoor hulle gestraf word. Gereelde tyd onbeslis geëindig (1: 1), maar in ekstra Russe in staat was om te score twee pragtige doelwitte te bereik.

Die meerjarige vyande van Spanje en Italië uitgereik 'n vervelige wedstryd wat die eerste oorwinning in 'n strafdoele besluit.

halfeindstryd

Russiese span het weer eens om te kompeteer met Spanje. Totdat die 50ste minuut het daarin geslaag om die Spanjaarde in toom te hou, maar later gevolg deur drie doelwitte wat die Russe huis toe gestuur.

In die ander halfeindstryd tussen Duitsland en Turkye. Tweede, aangemoedig na die oorwinning oor Kroasië, gooi hulle al die kragte in die aanval. Hulle doen dit, maar die Duitsers was nog beter. Gevolg - 3: 2.

finale

Die finale wedstryd het nie aan die verwagtinge van die briljante spel. Die enigste doel is behaal deur Torres en gehelp Spanje neem die tweede Europese titel.