Sport en FitnessHokkie

Hoeveel minute 'n onderbreking van hokkie? dubbelsinnige antwoord

In die wêreld is daar drie hooftipes hokkie. Die gewildste (in ons land) - yshokkie. Maar daar is ook hokkie, rugby op gras. So op die vraag, hoeveel minute van onderbreking in hokkie, die antwoord is nie altyd maklik.

Golf

Hokkie gespeel word op spesiaal gemerk bokse wat platforms genoem word.

In hokkieveld veld het 'n grootte van 91,4 m by 55 m. Die coating is gewoonlik gras, maar soms sintetiese of klei.

Krom veld bereik 90-110 m tot 50-65 m, met 'n wasmasjien - 51-61 m 24-30 m In beide gevalle is die speletjies plaasvind op die ys plekke ..

multiplayer

Ongeag van die tipe, hokkie is 'n kollektiewe spel. In hokkieveld en bal span bestaan uit elf spelers, een van hulle - die doelwagter. Die yshokkie spelers in die veld van ses, verander hulle van tyd tot tyd tydens die spel, met die uitsondering van die doelwagter. Hy is 'n permanente eenheid.

Hoe lank is die onderbreking in hokkie?

Wedstryd in hokkieveld bestaan uit twee periodes van 35 minute. elk en een reses 20 min. Krom ook twee periodes, maar vir 45 minute, en een van die dieselfde tyd interval -. Twintig minute. Hoeveel minute van onderbreking in die yshokkie, die mees gewilde spel? So, ons het drie standaard-en-twintig minute tydperk. Dus, die netto tyd van die spel neem sestig minute. Breek twee. Hulle hou vir vyftien minute elk en is standaard vir alle kompetisies gehou deur die Internasionale Hokkie Federasie. Hoeveel breek in yshokkie? 15 minute.

Uitsonderings op die reël

Maar sedert 11 Januarie 2013 in die kampioenskap van die Continental Hockey League (KHL) breek tussen tydperke toegeneem tot sewentien minute. So hoeveel minute van onderbreking in nou hokkie? Europese atlete sal rus vir twee minute meer soos hul kamerade in die buiteland uit die NHL.

Ekstra tyd en breek

As, tydens die wedstryd telling is nog nie oop, of is dit 'n teken, dan gewoonlik voorgeskryf verdere tyd, die sogenaamde oortyd. As oortyd en het geen resultate bring, geslaan strafdoele skote (bullets). Hulle getal, sowel as die duur (en die behoefte vir die meeste van) oortyd, bespreek vooraf by die tyd van die regulering se hokkietoernooi.

Van die betekenis daarvan hang af van die beginsel van die bepaling van die tyd van oortyd en breek. So, in die bekende ligas (NHL en CHL) by die neutrale lood 'n breek opgedra in vyftien minute en dan vyf minute oortyd (skoon tyd) voor die eerste doel. Indien enige span nie daarin geslaag om, spandeer gietende ys. Dit neem tien tot vyftien minute (een addisionele breek). Volg dan die vrye gooi, of koeëls, drie uit elke span. Wanneer die trekking rolle voortgaan totdat die eerste doel van die kabouter of 'n teenstander die eerste Mej.

Die finale stadium van groot kampioenskappe (World Cup, byvoorbeeld) is reeds een van die vierde oortyd uitgebrei tot tien minute van pure tyd. Dan (weer by 'n das telling) wat bullitny verpersoonliking. In die finale wedstryd, wanneer die gereelde tyd (sestig minute) rekening nie geopen of dit trek terwyl oortyd duur tot die eerste van doelwitte. En dit kan gerek word vir 'n lang tyd. Die finale - 'n ernstige saak, en geen wenner in dit goed of nie te doen nie. Hoeveel minute breek tussenin hokkie oortyd en opsomming? Almal dieselfde 15 minute.

die geboorteplek van hokkie

Die geboorteplek van hokkie word beskou as Kanada, meer spesifiek Montreal. Maar onlangs hierdie eis betwis word, soos Nova Scotia en Ontario. Sommige navorsers gaan verder en trek openbare aandag aan die skilderye deur Nederlandse kunstenaars van die sestiende eeu, waar op die bevrore dam uitbeeld mense wat betrokke is by baie soortgelyk aan die rugby wedstryd. Maar Europeërs aandag gegee aan hokkie as 'n sport net in die vroeë twintigste eeu. So Kanada is nie net tradisionele, maar ook tereg dra die titel van die voorvaders van hokkie.