Hoop "Zenith" - Yevgeny Chernov

Yevgeny Chernov - 'n jong Russiese speler, wat speel in die posisies van 'n verdediger en middelveldspeler. Die leerling van die Tomsk sokker verdedig nou die kleure van Petersburg "Zenith".

Siberiese karakter

23 Oktober 1992 gebore Yevgeny Chernov. Hy is gebore in Tomsk, 'n stad ver weg van sokker, maar van kleins af begin belangstel in die sport. Toewyding en volharding in baie maniere omskryf die posisie waarin hy gespeel het - in die kern sone.

In 17 jaar, die Swart die eerste keer na die inheemse aansoek, "Tom" in die Russiese kampioenskap wedstryd. In dieselfde jaar, op 13 Augustus, het hy sy debuut in die jeug spanne van die toernooi. Mededinger staal Samara "Wings of die Sowjetunie." Maar die eerste pannekoek was klonterig - "Tom" verloor (0: 3).

Die volgende jaar het die span probeer in "Mostovik-Primorye" van Ussuriysk, praat in die zone "Oos" van die Tweede Divisie, maar uiteindelik besluit om te bly in Tomsk en kry die praktyk in die jeug-kampioenskap.

Gou betrokke geraak by die opleiding van die belangrikste span.

Debuut in die Premierliga

Sedert 2011 Yevgeny Chernov biografie wat dan dramaties geword verandering begin om te val in 'n poging om die Premierliga-wedstryd. Maar op die eerste vrygestel net in 2012.

Dit gebeur op 27 April. "Tom" probeer om verblyf in stand te hou in die Premierliga, en sy teenstander - perm "Amkar" - was een van die leiers in die stryd vir 8-16 plek. Chernov verskyn op die veld vir 80 minute, plaas Nikity Bazhenova, maar invloed op die uitslag van die wedstryd kon nie, die vergadering het onbeslis geëindig (0: 0). Volgens die resultate van die seisoen, "Tom" het die sokker elite verlaat.

In die Eerste Liga

Volgende jaar Evgeniy Chernov gehou in Orenburg "Gazovik" dienende area "Oeral-Wolga-streek" van die Tweede Divisie. Die speler gespeel die 19 wedstryde, waarvan 4 doelwitte gemerk behaal. Saam met die span aan die einde van die seisoen na die terugkeer na die Eerste Liga te vier.

Die volgende klub middelveldspeler het Dzerzhinsky "Apteek", praat in die Eerste Liga. Hier het hy het ook op lening. In 'n kort tyd was dit een van die groot spelers in die sentrale lyn, was in staat om te help om die klub verblyf in die Eerste Liga.

As gevolg hiervan, 'n speler, "Apteek" Chernov gebly tot 2015, toe die span het tog na die afname in die klaskamer. Gedurende hierdie tyd, het hy 58 wedstryde en het 1 doel.

2015 Yevgeny Chernov spandeer op lening in Krasnoyarsk "Yenisei". By die klub het hy net 'n halwe seisoen - voor die winter breek, en dan weer terug na "Tom". Gedurende hierdie tyd, het hy daarin geslaag om te speel in 18 wedstryde. Daar het nie daarin slaag om die Tomsk burgers. In 2016 Chernov belangstel in verskeie klubs, veral in "Krasnodar" en "Zenith".

In die stad op die Neva

In Januarie, onderteken hy 'n kontrak met 'n nuwe klub Yevgeny Chernov. "Zenith" op die eerste nie beskou dit as 'n speler basis, hoewel die speler gereis met die eerste span by die kamp in Oostenryk.

Vir die eerste keer t-hemp "Zenith" Swart sit in 'n vriendskaplike wedstryd teen die Irakse klub "wat in Irak." Chernov het op die veld in die beginspan, het die hele eerste helfte. Die spel is nie vol van gevaarlike oomblikke, en uiteindelik onbeslis geëindig - 0: 0.

Op twee gewasse deelgeneem 8 vriendskaplike wedstryde vir "Zenith" Yevgeny Chernov. 62 minute - sokkerspeler het die meeste op die veld tydens die wedstryd teen die Switserse, "Sion" gespeel. Maar aan sy span te help nie, "Zenith" verlore 1: 3.

In die "Zenith" basis

Totdat die ink nie te kry in die grootste deel van Petrograd in amptelike wedstryde, het hy vir die plaas klub, "Zenit-2", wat speel in die Eerste Liga kampioenskap onder leiding van Vladislav Radimov. Vir hierdie opdrag het Eugene 26 wedstryde gespeel en het een doel voor oë.

Maak sy debuut in die eerste span sokkerspeler het in wedstryde van 1/16 eindstryd van die Russiese Cup. St Petersburg groep het na die span Eerste Liga besoek - FC "Tambov". Chernov het die veld in die beginspan en spandeer op die grasperk vir 90 minute.

Ter verdediging van "Tambov" groot probleme "Zenith" is nie geskep, sodat sy span debutant weer nie bederf nie. Hoewel die eerste helfte was gevorm, en in 'n bitter stryd om 'n rekening "Zenit" open kon net-net voor die pouse. Maar in die tweede helfte van die vergadering tambovchane ten volle geskei. As gevolg hiervan, het die vergadering afgesluit met die telling 0: 5 op die telbord vir die besoekers.

In die Premierliga in die "Zenith" debut 24 Oktober Yevgeny Chernov. Foto's sokkerspeler in hierdie dag versier foto verslae oor die wedstryd. Hy het die veld in die beginspan, maar die break is vervang deur Artur Yusupov. Pitertsy gewen - 1: 0.

Ten spyte van die feit dat die ink net die helfte bestee, hou hy die afrigtingspan. Die volgende wedstryd weer verskyn aan die onderkant. En mededinger blyk te wees die skoolhoof persoon aan Eugene wees - moedertaal "Tom", as deel van wat hy was nog nooit in staat om 'n vastrapplek te kry.

En sodra hy in staat is om so produktief aktiwiteite was. Na 26 minute, Chernov sny vir uitsonderlike trou ry in die doelwagter, wat die bal Dziuba gooi hom op die loop van Kokorin, wat duidelik getref het. 1: 0. Tot aan die einde van die wedstryd die telling het nie verander nie. So Eugene direk aan die oorwinning oor sy voormalige klub.

Met elke wedstryd, is dit al hoe meer in die basis van "Zenith" in die nabye toekoms vaste hoop om 'n sleutelspeler van die klub geword, suksesvol deel te neem nie net in verdediging, maar in offensief aksies van die span.

In die nasionale span

In 2011, was Yevgeny Chernov eerste gedagvaar is om die plek van die junior nasionale span van Rusland op sokker. Op daardie tydstip was hy 19 jaar oud.

Chernov het deelgeneem aan 'n internasionale toernooi vir seuns gebore in 1992, wat gehou is in Portugal. Debuut in die wedstryd teen die Franse, op 62 minute, Eugene het die bank af. Let wel egter doeltreffende optrede gefaal, die vergadering het onbeslis geëindig - 0: 0. Altesaam het hy vir die nasionale span 3 wedstryde, terwyl in die nasionale span is nie meer genoem.

Vandag, met die koms van die belangrikste bestuurspan van Stanislav Cherchesova kans het vir almal.