RekenaarsBedryfstelsels

Self-installeer Windows op die netwerk

Om hierdie artikel oor hoe om Windows installasie uit te voer op die netwerk te skryf, gestoot ek die geval van persoonlike ondervinding. Sit by die werk, het ek besluit op 'n dag na Linux op 'n netbook met enige bedryfstelsel Microsoft te installeer. Wag vir die einde van die dag, het ek begin om sy idee 'n werklikheid te vertaal. Maar Ek ondervind 'n klein probleem. Ons weet almal dat netbooks nie 'n cdrom, 'n geskikte stok vir hierdie geval het ek nie gedoen het nie.

Natuurlik, ek het gehoor dat daar 'n Windows installasie op 'n netwerk, maar dit is nie nog nooit probeer om dit self te doen. Ek het al vroetel deur die internet, maar geen metode waardig my aandag, en kon dit nie vind nie. Toe ek was nogal teleurgesteld en gereed om sy soektog stop was, het ek afgekom op 'n sagteware genaamd Serva. Dit is geskryf deur Internet vakman wie se naam is Patrick Masotta. En hy het dit nie maklik nie, maar ook gedokumenteer. Vir my was dit werklik 'n gelukkige vonds.

Windows te installeer op 'n netwerk met die hulp van enige probleme nie inhou. Ja, en weeg hierdie program is net een megabyte. Trouens, dit is 'n DHCP-bediener, en TFTP. Dit bevat 'n PXE selflaaiprogram, saam met die spyskaart. Tog is dit in staat is om 'n konfigurasielêer, wat nodig is vir 'n netwerk installasie te skep. Met ander woorde, hierdie sagteware is in staat om alles te doen op hul eie vir jou. Die enigste ding wat jy sal verwag word - dit is net unzip al die lêers met die ISO, wat die nodige uitkerings bevat, en dan deel die meegaande instruksies. dit is dus deur my die installering van Windows XP op 'n plaaslike netwerk.

Na rassharivaniya die PXE netwerk boot na die gewenste toestel loop (in my geval was dit die netbook). Al wat jy kry op die eerste poging en sonder enige probleme en probleme. By the way, as jy nodig het 'n Windows 7 installasie op 'n netwerk op dieselfde manier. Ek het egter nog was daar een probleem met lokalisering Windose. Dit het gebeur vir die eenvoudige rede dat my stelsel was 'n Russies-sprekende, en ek kon nie kry om die Russiese sleutelbord uitleg te verander na Engels. So kon ek nie die wagwoord met die naam, ten einde die nodige toegang tot die gedeelde gids te bekom.

Dit is egter die installasie van Windows op 'n netwerk nog gehou. Ek het hierdie kwessie besluit soos volg. Op die rekenaar wat die bediener, ek het 'n rekening, wat 'n naam Russies-taal het. Nou eers het ek vermoed dat indien installeerders bedryfstelsels die nie outomaties kan opspoor netwerkkaart, dan met die nuutste toestelle kan 'n paar probleme. Dank God, ek geen sulke probleme gehad.

So, die skepper van 'n program genaamd vreemde Serva die installering van bedryfstelsels grootliks vereenvoudig, geniet ongelooflike gewildheid, en dus grootliks gefasiliteer die lewens van baie mense. Nou, hierdie proses verander in 'n redelik eenvoudige taak. Vir hierdie, ons almal buig laag om hom na die aarde toe.

Ek dink jy duidelik gemaak vir almal. Soos jy kan sien, niks ingewikkeld of bonatuurlike in hierdie proses nie. Doen alles soos ek hier geskryf het, en jy sal gelukkig wees.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 af.unansea.com. Theme powered by WordPress.