StokperdjieNaaldwerk

Gemaak seep op jou vkus- meester-klas van Yuli Milshteyn

hallo My naam is Yulya Milshteyn, Ek is van Antipino (Tyumen) en ek wil jou vertel oor wat interessant is en terselfdertyd nuttige oefening Ek het gevind vir myself.

Somer is stadig eindig, nader die herfs, wat sal lei tot 'n wapen melancholie, hartseer en selfs wanhoop skouers geplant. Ek dink dit is nie die beste gevoel, en die beste om weg te bly van hulle. En om homself te raak van sekere slegte gedagtes moet iets interessant en oorspronklike te doen. Iemand skryf die musiek, 'n paar brei, maar ek weier om te kook die seep. Dink net hoe lekker om wakker te word in die oggend, gaan na die badkamer en ervaar die smaak van jou gunsteling sepie. Verbeelding is grensloos, ek wil vanielje en aarbei seep - doen dit, het nie genoeg sjokolade notas van die lewe - ja sonder enige probleme, en sal so doen.

Die maak van seep is makliker as wat dit mag lyk met die eerste oogopslag, net kry jy die regte bestanddele en meng in die korrekte verhouding. Ek het begin om te sien dat die seep-up in die afgelope jaar is besig om nogal 'n baie populariteit. Dit is nie verbasend nie, want die tuisgemaakte seep en goedkoper winkels en, weer, kies die vorm self, die kleur, die reuk. By the way, sal 'n selfgemaakte produk 'n goeie geskenk vir vriende of geliefdes wees. Daarom, probeer ek om julle te leer om 'n eenvoudige seep te maak. Dus, 'n meester-klas van Julia Milshtyen met foto's.

Ek gebruik 'n seep te skep:

 • Mes, lepel.
 • Mikrogolf.
 • Raad vir sny.
 • Vorms in te vul.
 • Die glas gloeilamp bestand hoë temperature

En neem die volgende bestanddele:

 • Deursigtige en mat fondament.
 • Die kleurstof.
 • Geur.
 • Olies (olyfolie, of jojoba-olie).
 • Versierings.
 • alkohol spuit bottel.
 • loofa

Ek wil 'n bietjie oor die seep base praat - die belangrikste bestanddeel in seep maak. Hoë-gehalte seep kan nie gedoen word sonder hierdie dinge. Jy kan seep base self maak, maar dit kan moeilik wees en vereis bykomende bestanddele. Daarom raai ek aan basis koop. Die standaard van gehalte is die fondasie van Engels. Wel bewys en Duits. Grondbeginsels is deursigtig, wit. Dankie aan hulle, kan die seep gemaak word van verskillende kleure, voeg by dit enige patrone. Voorbeelde kan gevind word in die groep Milstein VC.

Seep maak proses Milstein

Ek neem die toepaslike vorm, sit op die onderkant van elke stukkie van loofa. Een of ander vorm van put stukkies mat fondament. Vir hierdie doel, die mes afgesny dun repies en vou in 'n buis. Die leë vorms kan sit koffiebone, sommige takkies blomme. In die algemeen, in daardie fancy genoeg. Nadat hy die nou deursigtige basis, sny ek dit in blokkies en sit in 'n glas fles. Dan sit ek in die mikrogolf en verhit. Die belangrikste ding - om die mengsel kookpunt voorkom!

Die verhitte basis voeg kleurstowwe en aromatiese olies en ongeveer 10-20 druppels olie. Watter soort van kleurstowwe - weer 'n kwessie van smaak. Nou versigtig al die seer en gevul met 'n mengsel vorm. Jy kan die vorm aan die rand vul, kan jy die plek om seep te maak van verskeie lae verlaat. Vir hierdie Smelt ek die wit base, en gooi bo-op die vorige een. 30-40 minute en seep gereed. As jy die skepping van seep kan sien - dit is nie moeilik. Ek hou van wat jy kan improviseer met kleure, lae, en ander geure. Jy wil om te sien 'n paar pragtige patrone kan gedoen word op die seep - sien foto's van my werk in die groep in VK. Dankie vir jou aandag, ek hoop dat my storie was interessant. Moenie bang wees nie en wees seker om te probeer om hul eie seep kook met persoonlike smaak.

Altyd joune, Julia Milshtyen

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 af.unansea.com. Theme powered by WordPress.