LoopbaanLoopbaanbestuur

Loopbaan SAP vir leerlinge

Hulle het my gedwing om te gaan op 'n sakebesoek in een van die Russiese stede in die suide. Gesprek met die taxibestuurder en hy sê vir my dat dit onmoontlik is in Rusland alleen kry 'n goeie werk en genoeg geld. Ek het nie argumenteer met hom, maar net probeer om diegene van my vriende wat werk nie self gevind het vind. Daar was min. In die algemeen, verskil ons met die taxi-bestuurder ervaring.

Terwyl hy nog 'n student by die instituut, het ek opgemerk myself verskillende professionele rigting. Lees tydskrifte, soms lui behaal ek in die soekkassie, die beskrywing van 'n bepaalde werk. Maar die lewe makliker onmiddellik van die hand gesit nadat die instituut is wat nodig is om 'n werk onmiddellik vind en begin om daar te werk, waar hy aangebied een, naamlik in die stelsel 1C. Ek het begin met 'n baie klein salaris, genoeg vir vervoer. Geleidelik oor ses maande, wat die funksionele bemeester het en het na 'n nuwe plek, waar lone reeds genoeg van reis en Sem woonstelle gehad het. Maar daar was geen instituut se meer as die lees van tydskrifte, ek reeds geweet van die ERP-stelsel oor SAP en oor die hoë vlak van verdienste in die bedryf. Gedurende die jaar en 'n half, het ek my CV stadig en uiteindelik is ek uitgenooi om die maatskappy as 'n intern SAP. Daarom, glo ek dat die taxi bestuurder was nie reg en as jy jou doelwitte te stel en gaan vir hulle, vroeër of later gaan jy na haar.

Maar my ervaring was 'n intern SAP lyk vir my jammer. Ek het op heeltemal dood projek waar kennis en ervaring groei was baie swak, in teenstelling met lone. En so het ek begin om goed te kry, maar die ervaring wat ek was swak, en hy het nie grootword. Ek het in die strik, as ek nie ek wil om te gaan na 'n salaris cut, terwyl jy sit in 'n warm plek en nie ontwikkel. Nou om terug te kyk, ek dink dat selfs in 'n dooie projek het die geleentheid om te ontwikkel. Baie streef intensiewe projekte, maar intensiewe projek, kan jy jouself te skep.

In die eerste plek moet jy jouself SSP sit. Op enige projek, is daar sakeprosesse, en ek is seker dat jy nie al die besonderhede van al sakeprosesse weet. Jy weet hoe die handelaar neem 'n produk? as die kwaliteit departement blokke produkte? of as 'n rekenmeester kry 'n rekening op vooruit betaal? Daar is altyd iets om te leer, en daar is altyd diegene wat help as jy kennis het nodig. So die eerste ding wat jy weet die sakeprosesse en hul hiërargie en verhoudings tussen hulle.

Tweedens, leer die besigheid proses van probeer om hulle in toets stelsels sit. Uitstekende opsie kan wees huur vir min geld toegang tot die toets SAP IDES stelsel. Byvoorbeeld, 'n goeie hulpbron webwerf bied sapides.ru toegang tot die IDES SAP SAP help jy leer hoe beter. Dit is moontlik om alles probeer, om te probeer om 'n spesifieke omgewing te aktiveer, die prestasie van die stelsel te evalueer, of om 'n kursus van SAP te slaag. Daarbenewens kan toegang tot die toets stelsel wees by jou werk. Jy kan so 'n moontlikheid nie misloop nie.

Derde, sit in hul doel om die sertifisering te slaag. Miskien sal hulle dit nie doen nie te wees en praktiese ervaring. Maar wat 'n groot hulp wat hulle moet jou kennis te organiseer en te organiseer jou werk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 af.unansea.com. Theme powered by WordPress.